werken bij Buhara

Wervingsproces

Ons belangrijkste doel in ons wervingssproces is om de relevante functie en de meest geschikte kandidaat voor de Buhara Spices familie te vinden. Kandidaten die via verschillende kanalen op onze advertenties solliciteren, worden verzameld in een kandidatenpool en na de evaluatie worden onze geschikte kandidaten uitgenodigd voor een gesprek. In ons wervingsproces worden er voor elke functie speciale kwalificaties gezocht, evenals een aantal onveranderlijke kwalificaties voor al onze functies.

“Investeren in mensen is de investering met het hoogste rendement.” Om de continue ontwikkeling van onze medewerkers te waarborgen, worden er trainingen gegeven in ons bedrijf.

Vacatures

Op dit moment hebben we helaas geen vacatures open staan.

Alle aanvragen worden zorgvuldig geëvalueerd en overgebracht naar onze database. De persoonlijke gegevens van onze kandidaten worden in onze administratie bewaard met het principe van vertrouwelijkheid. Alle kandidaten die solliciteren op openstaande functies worden geïnformeerd over het wervingsproces en feedback wordt gegeven naar aanleiding van interviews.

Het is mogelijk om een open sollicitatie te versturen aan ons. Stuur je CV en motivatie naar info@buhara.nl