Gegrilde cajun-limoen garnalen

Ingrediënten
Porties: 8 

  • 3 eetlepels Cajunkruiden
  • het sap van 1 limoen
  • 1 eetlepel plantaardige olie
  • 500 gr middelgrote garnalen, gepeld en schoongemaakt

Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 5min  ›  Klaar in:10min 

  1. De Cajunkruiden, limoensap en plantaardige olie in een hersluitbare plastic zak mengen. De garnalen toevoegen en met de marinade bedekken. Overbodige lucht uit de zak knijpen en de zak sluiten. Gedurende 20 minuten in de koelkast laten marineren.
  2. De barbeque matig heet voorverwarmen en een rooster licht met olie invetten. De garnalen uit de marinade pakken en overbodige marinade eraf schudden. Resterende marinade weggooien.
  3. De garnalen op de voorverwarmde barbecue ong. 2 minuten per kant grillen tot ze aan de buitenkant helder roze zijn en van binnen niet meer doorzichtig.

garnalen